Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi kazası yapmak

Rüyada gemi kazası yapmak

Rüyada gemi kazası yapmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada gemi kazası yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara farklı yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada gemi kazası yapmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Rüyada denizde gemi kazası görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada gemi kazası görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, istediği arabaya bineceğine yorulur.

Rüyada gemi kazasından kurtulmak hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla trafik kazası yapmak çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada otomobil kazası yapmak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada trafik kazası yapmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada traktör kazası yapmak kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments