Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi ve dalga görmek

Rüyada gemi ve dalga görmek

Rüyada gemi ve dalga görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, maddi çıkmazların biteceğine, başarıları ile konuşulacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada gemi ve dalga gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hızıyla koşmaya çalışmalı veya onların müziğiyle dans etmelisiniz.

Rüyada dalgali denizde gemide olmak başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, pişmanlığa, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada gemide dalgalara yakalanmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemi ve dalga görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgaların altında kalmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kazancın gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada dalgayla ıslanmak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine delalet eder.

Rüyada denizde çok büyük dalgalar görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalga geçmek yepyeni biri haline geleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments