Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide dalgalara yakalanmak

Rüyada gemide dalgalara yakalanmak

Rüyada gemide dalgalara yakalanmak çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, yeni bir ev alınacağına, büyük bir adım atılacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada gemide dalgalara yakalanmak gördüyseniz:

  • Yapılacak çok sayıda iş olabilir, bir iş planına ihtiyacınız olacak.

Rüyada gemide dalgalara yakalanmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgaya yakalanmak iş dünyasında nam sahibi olunacağına, çok büyük ses getireceğine, kararlarına saygı duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgali denizde gemide olmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemi ve dalga görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada deniz dalgası görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına yorulur.

Rüyada dev dalgalardan kurtulmak ferah bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada deniz dalgalarından kaçmak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments