Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalga geçmek

Rüyada dalga geçmek

Rüyada dalga geçmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, huzurunun kaçacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, büyük adımlar atılacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalga geçmek gördüyseniz:

  • Risk içeren girişimleriniz veya hareketleriniz nedeniyle kendinizi ya da pozisyonunuzu savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada deniz dalgasının içinden geçmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, söylediklerinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisiyle dalga geçmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gülmek dalga geçmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada dalga geçmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine delalettir.

Rüyada şeytanla dalga geçmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle dalga geçmek hayırlı bir yola girileceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük dalgadan kaçmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde dalga görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments