Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgaların altında kalmak

Rüyada dalgaların altında kalmak

Rüyada dalgaların altında kalmak kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgaların altında kalmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri, felsefeleri öğrenme çabanızla insanların dikkatlerini üstünüze çekebilirsiniz.

Rüyada dalgalar altında kalmak daha büyük başarılar kazandıracağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada dalga altında kalmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgaların altında kalmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak ticaret adamı (kadını) olacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine alamet eder.

Rüyada dalganın altında kalmak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz dalgası altında kalmak arzuların gerçekleşeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada dev dalganın altında kalmak harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dalgalarının altında kalmak kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments