Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis sireni duymak

Rüyada polis sireni duymak

Rüyada polis sireni duymak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis sireni duymak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız orijinal değişiklikler evden çalışmanıza olanak tanıyacak planlara sebebiyet verebilir.

Rüyada polis sireni duymak haybeye para ve zaman harcayacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına delalettir.

Rüyada ambulans sireni duymak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada siren sesi duymak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemi sireni duymak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siren sesi görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis telsizi duymak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalet eder.

Rüyada polis sesi duymak kazancının ve rızkının düşeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada polise sığınmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, güç kaybedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments