Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siren sesi görmek

Rüyada siren sesi görmek

Rüyada siren sesi görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada siren sesi gördüyseniz:

  • Seyahatler, katılınılacak kurs, seminer, konferans v.b yerler ya da eski tanıdıklarla toplantılar değerli bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada siren sesi görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, hevesinin kursağında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada siren sesi duymak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, zengin için yoksulluğa, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ambulans sireni duymak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis sireni duymak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemi sireni duymak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet eder.

Rüyada çok sesli ağlamak kendine olan güvenini kaybedeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Rüyada maymun sesi duymak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sesli ağladığını görmek dinini yaşayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments