Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi pervanesi görmek

Rüyada gemi pervanesi görmek

Rüyada gemi pervanesi görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada gemi pervanesi gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüz, dış dünyaya bakış açınız veya dış dünyanın sizi algılama biçimi değişebilir.

Rüyada gemi pervanesi görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine delalet eder.

Rüyada pervane görmek yeni yollara girileceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada helikopter pervanesi görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada pervaneli uçak görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine işarettir.

Rüyada pervane böceği görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çok üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pervaneyle uçmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına alamet eder.

Rüyada gemi direği görmek kolaylık elde edeceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına inanılır.

Rüyada gemi merdiveni görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments