Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pervane görmek

Rüyada pervane görmek

Rüyada pervane görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada pervane gördüyseniz:

  • Gayrimenkul yatırımları, anlaşmalar ya da resmi evraklar gibi konularda lehinize gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada gemi pervanesi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada pervaneyle uçmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine tabir olunur.

Rüyada pervane böceği görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada helikopter pervanesi görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine yorulur.

Rüyada pervaneli uçak görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada pervane görmek kindar olacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments