Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pervane böceği görmek

Rüyada pervane böceği görmek

Rüyada pervane böceği görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada pervane böceği gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal bir konunun üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.Hala, çözülmemiş bazı problemlerden kurtulmamış olabilirsiniz.

Rüyada pervane böceği görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, hayıflanacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Rüyada pervaneli uçak görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalettir.

Rüyada pervane görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, çekilen yükün hafifleyeceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine delalettir.

Rüyada gemi pervanesi görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada helikopter pervanesi görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada pervaneyle uçmak iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada kocaman uğur böceği görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda böcek dolaştığını görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments