Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada helikopter pervanesi görmek

Rüyada helikopter pervanesi görmek

Rüyada helikopter pervanesi görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına tabir olunur.

Rüyada helikopter pervanesi gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar veya imzalanılacak herhangi bir şey konusunda şüpheci olmanızda fayda var.

Rüyada helikopter pervanesi görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada pervaneli uçak görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada pervane böceği görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada gemi pervanesi görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, konfor içinde olacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada pervane görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına delalettir.

Rüyada pervaneyle uçmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada helikopterle düşmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, huzurlu günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada savaş helikopter görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, ailesini kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments