Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi iskelesi görmek

Rüyada gemi iskelesi görmek

Rüyada gemi iskelesi görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada gemi iskelesi gördüyseniz:

  • Bazı plan, program ya da sözleşmeler düşünüldüğü kadar cazip ya da tam olmayabilir.

Rüyada gemi iskelesi görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tahta iskele görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada iskelenin yıkıldığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vapur iskelesi görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz iskelesi görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, büyük atılımlar yapılacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulur.

Rüyada iskele görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada inşaat iskelesi görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına işarettir.

Rüyada demir iskele görmek bunun için sabırsızlanacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments