Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iskelenin yıkıldığını görmek

Rüyada iskelenin yıkıldığını görmek

Rüyada iskelenin yıkıldığını görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iskelenin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada iskelenin yıkıldığını görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada demir iskele görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine rivayet eder.

Rüyada iskele görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işaret etmektedir.

Rüyada inşaat iskelesi görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada gemi iskelesi görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz iskelesi görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada vapur iskelesi görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada tahta iskele görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments