Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vapur iskelesi görmek

Rüyada vapur iskelesi görmek

Rüyada vapur iskelesi görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, en yüksek makamlara oturacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada vapur iskelesi gördüyseniz:

  • Eski aşkların belirsizlik veya kararsızlık yaratmasına izin vermeyin.

Rüyada vapur iskelesi görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada iskelenin yıkıldığını görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada tahta iskele görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına yorulur.

Rüyada gemi iskelesi görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kalp kırıklığına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iskele görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada demir iskele görmek işlerin de hafifleyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada inşaat iskelesi görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz iskelesi görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, bol muhabbette kalacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments