Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat iskelesi görmek

Rüyada inşaat iskelesi görmek

Rüyada inşaat iskelesi görmek zor bir dönem geçirileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada inşaat iskelesi gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları çözmek veya hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada inşaat iskelesi görmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine delalet etmektedir.

Rüyada demir iskele görmek şansının yaver gideceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada iskelenin yıkıldığını görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada gemi iskelesi görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, kişinin tek başına kalacağına rivayet eder.

Rüyada deniz iskelesi görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada vapur iskelesi görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada tahta iskele görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulur.

Rüyada iskele görmek bir sebeple çok zorlanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments