Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz iskelesi görmek

Rüyada deniz iskelesi görmek

Rüyada deniz iskelesi görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz iskelesi gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Rüyada deniz iskelesi görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada inşaat iskelesi görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulur.

Rüyada vapur iskelesi görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, işlerin ters gideceğine, suç işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta iskele görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine yorulur.

Rüyada iskele görmek kendini yiyip bitireceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına işarettir.

Rüyada demir iskele görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına işarettir.

Rüyada iskelenin yıkıldığını görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına tabir olunur.

Rüyada gemi iskelesi görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments