Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta iskele görmek

Rüyada tahta iskele görmek

Rüyada tahta iskele görmek başarılarını ispat edeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada tahta iskele gördüyseniz:

  • Eğlence olsun diye paylaştığınız fikirleriniz başarı için gerekli tartışma ortamını yaratabilir.

Rüyada tahta iskele görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına işaret etmektedir.

Rüyada vapur iskelesi görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemi iskelesi görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada iskele görmek kurtuluşa kavuşacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine işaret eder.

Rüyada demir iskele görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada inşaat iskelesi görmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, mal edineceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz iskelesi görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iskelenin yıkıldığını görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çok üst mevkilere geleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments