Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikler içinde ağlamak

Rüyada gelinlikler içinde ağlamak

Rüyada gelinlikler içinde ağlamak elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, büyük aksilikler yaşayacağına delalettir.

Rüyada gelinlikler içinde ağlamak gördüyseniz:

  • Birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilere vereceğiniz sözler bağlılığınızı göstermeniz için fırsat yaratabilir.

Rüyada gelinlik içinde ağlamak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlikler içinde ağlamak yeni bir hayata başlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik ve ağlamak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek ağlamak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giyerken ağlamak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek ve ağlamak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada gelinlikli ağlamak dolayısıyla işlerin bozulacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlikle ağlamak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments