Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle merdiven çıkmak

Rüyada gelinlikle merdiven çıkmak

Rüyada gelinlikle merdiven çıkmak anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlikle merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa sürpriz bir şekilde gelişen bir davette biriyle tanışacaksınız.

Rüyada gelinlikle merdiven çıkmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerden zor çıkmak hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, başarı kaydedeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada ahşap merdiven çıkmak yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenle ağaca çıkmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada birisiyle merdiven çıkmak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okulda merdiven çıkmak gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, evlatlarının hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik bir merdiven çıkmak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, rakiplerini mağlup edeceğine yorulur.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak iyi halinin kalmayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, büyük adımlar atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments