Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda merdiven çıkmak

Rüyada okulda merdiven çıkmak

Rüyada okulda merdiven çıkmak kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına tabir olunur.

Rüyada okulda merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi ilişkilerinizi geliştirmek için yaptığınız şeyler zaman içinde fayda sağlayacak.

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak zorlukların ortadan kaldırılacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okul merdiveni çıkmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, büyük bir başarının elde edileceğine işarettir.

Rüyada okulda merdiven çıkmak her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada okul merdiveninden inmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına alamet eder.

Rüyada okul merdivenlerinden inmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada okulun merdiveninden düşmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada okul merdiveni görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada okuldan çıkmak çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments