Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik bir merdiven çıkmak

Rüyada dik bir merdiven çıkmak

Rüyada dik bir merdiven çıkmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, rahatsızlık vereceğine işaret eder.

Rüyada dik bir merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatle seçmenizde fayda var.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak yol alacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına delalettir.

Rüyada dik merdivenden çıkmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına tabir olunur.

Rüyada dik merdivene çıkmak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada dik merdiven çıkmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dik bir merdiven çıkmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına delalet eder.

Rüyada dik merdiven inmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, kazancın artmasına, doğru işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik merdivenden inmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, yönlendireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments