Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyurken altına kaçırmak

Rüyada uyurken altına kaçırmak

Rüyada uyurken altına kaçırmak duaların kabul göreceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına yorulur.

Rüyada uyurken altına kaçırmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada uyurken altına kaçırmak işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına tabir olunur.

Rüyada altın kacırmak birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine işarettir.

Rüyada altına çiş kaçırmak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, sağlığının yerinde olacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına inanılır.

Rüyada altına büyük abdest kaçırmak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkudan altına kaçırmak olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, şansının bahtının açılacağına işaret eder.

Rüyada birinin altına kaçırdığını görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada altına idrar kaçırmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, ne yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments