Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle gömülmek

Rüyada gelinlikle gömülmek

Rüyada gelinlikle gömülmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikle gömülmek gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakmalı, yeni arkadaşlıklar, yeni hedefler veya yeni fikirler için yer açmalısınız.

Rüyada gelinlikle gömülmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, yeni yatırımlar yapacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gömü yeri görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yere gömülmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmeden gömüldüğünü görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, kendi işinin patronu olunacağına, eskileri yâd edeceğine alamet eder.

Rüyada gömü çıkarmak bir süre belini doğrultamayacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına işarettir.

Rüyada kumlara gömülmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına delalettir.

Rüyada altın gömü görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin diri diri gömüldüğünü görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments