Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömü çıkarmak

Rüyada gömü çıkarmak

Rüyada gömü çıkarmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada gömü çıkarmak gördüyseniz:

  • Atacağınız yanlış adımlar veya alacağınız yanlış kararlar nedeniyle yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada gömü çıkarmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine delalet eder.

Rüyada altın gömü çıkarmak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına delalet eder.

Rüyada birinin toprağa gömüldüğünü görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmek gömülmek elini attığı her işi yerine getireceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına yorulur.

Rüyada kendinin gömüldüğünü görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diri diri toprağa gömülmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, sorunların son bulacağına alamet eder.

Rüyada gömü bulmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments