Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumlara gömülmek

Rüyada kumlara gömülmek

Rüyada kumlara gömülmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, düşmanların çok üzüleceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada kumlara gömülmek gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya siz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada kumlara gömülmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine işarettir.

Rüyada kumları süpürmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine delalet eder.

Rüyada kumları temizlemek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kumlara basmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumlara uzanmak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kumlarda yürümek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada ateşi kumla söndürmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, mutluluk ve huzur elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumla oynamak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments