Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömü yeri görmek

Rüyada gömü yeri görmek

Rüyada gömü yeri görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömü yeri gördüyseniz:

  • Kendini tekrarlayan işler veya monoton hayat, yakında kendini göstermeye başlayacak gelişmelerle birlikte tamamen değişmeye başlıyor.

Rüyada gömü yeri görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömü yeri bulmak birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, dertlerine çare bulacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada yere gömülmek hayatının kolaylaşacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına işarettir.

Rüyada gelinlikle gömülmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin gömüldüğünü görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine alamet eder.

Rüyada kum gömülmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, alım gücünü yitireceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin öldüğünü ve gömüldüğünü görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments