Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın gömü görmek

Rüyada altın gömü görmek

Rüyada altın gömü görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine delalettir.

Rüyada altın gömü gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan bir şeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Rüyada altın gömü görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömü altın görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, en pahalı evlerde oturacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret eder.

Rüyada altın gömüsü bulmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine alamet eder.

Rüyada altın gömü çıkarmak eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hem yıpranacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın gömüsü görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, dileklerinin yerine geleceğine, makam ve rütbe edineceğine inanılır.

Rüyada gömü altın bulmak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Rüyada ölmek ve gömülmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada canlı gömüldüğünü görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments