Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğününü kaçırmak

Rüyada düğününü kaçırmak

Rüyada düğününü kaçırmak gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işarettir.

Rüyada düğününü kaçırmak gördüyseniz:

  • Yanılsamalar veya duygusal anlamda yanlış anlaşılmalar sizi yanlış yola sokabilir.

Rüyada düğününü kaçırmak sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kendi düğününden kaçtığını görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünü kaçırmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına alamet eder.

Rüyada gelinlikle düğünden kaçtığını görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğünden kaçtığını görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada teröristler tarafından kaçırılmak hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine rivayet eder.

Rüyada kaçan gelin görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada evden kaçmaya çalışmak kötü günler yaşayacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments