Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğününden kaçtığını görmek

Rüyada kendi düğününden kaçtığını görmek

Rüyada kendi düğününden kaçtığını görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, toplum içindeki değerinin artacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi düğününden kaçtığını gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize nasıl ulaşacağınıza dair ipuçları yavaş yavaş kendini gösterebilir.

Rüyada düğünü kaçırmak kimseye borçlanmayacağına, geç de olsa huzura erileceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğününü kaçırmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kendi düğününden kaçtığını görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulur.

Rüyada düğünden kaçtığını görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, nasibin bollaşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada gelinlikle düğünden kaçtığını görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüs kaçırdığını görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine yorulur.

Rüyada domuzlardan kaçtığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, büyük bir ikilemde kalacağına inanılır.

Rüyada hapisten kaçan birini görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments