Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünden kaçtığını görmek

Rüyada düğünden kaçtığını görmek

Rüyada düğünden kaçtığını görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, çok kötü günler geçirileceğine, yüzlerin asılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, borçlarının azalacağına işarettir.

Rüyada düğünden kaçtığını gördüyseniz:

  • Açık açık dile getirilen cümleler veya olaylara net yaklaşım göstermesini beklediğiniz kişilerden beklentileriniz istediğiniz sonucu vermeyebilir.

Rüyada kendi düğününden kaçtığını görmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğününü kaçırmak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğünden kaçtığını görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine işarettir.

Rüyada gelinlikle düğünden kaçtığını görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğünü kaçırmak eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu kaçırıldığını görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kaçtığını görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada altına kaka kaçırmak yokluk nedir bilmeyeceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments