Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikçi dükkanı görmek

Rüyada gelinlikçi dükkanı görmek

Rüyada gelinlikçi dükkanı görmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, dişe diş savaşacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işarettir.

Rüyada gelinlikçi dükkanı gördüyseniz:

  • Olası sonuçları üzerinde düşünmek ya da hesaplar yapabilmek için zaman isteyebilirsiniz.

Rüyada gelinlikçi dükkanı görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik dükkanı görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiralık dükkan görmek kendisini işine vereceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada dükkan açmak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokum dükkanı görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş dükkan görmek kendisiyle de gururlanacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avize dükkanı görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkan çalıştırmak rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments