Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan çalıştırmak

Rüyada dükkan çalıştırmak

Rüyada dükkan çalıştırmak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada dükkan çalıştırmak gördüyseniz:

  • Belli iş, anlaşma veya düzenlemeler istediğiniz verimlilikte veya istediğiniz yöne ilerlemiyor olabilir.

Rüyada dükkan çalıştırmak rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkan kiralamak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük dükkanı görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, para biriktirebileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine inanılır.

Rüyada dükkan önü süpürmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine işarettir.

Rüyada çikolata dükkanı görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına delalettir.

Rüyada parfüm dükkanı görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada yün dükkanı görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, bir yere taşınmaya, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir dükkan görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, malının artmasına, bereketlenmesine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments