Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik yerine elbise giymek

Rüyada gelinlik yerine elbise giymek

Rüyada gelinlik yerine elbise giymek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, yaşama isteğinin artacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, talihin yüzlerine güleceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına inanılır.

Rüyada gelinlik yerine elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakmak daha mantıklı gibi görünse de, liderliği ele almanız veya inisiyatif kullanmanız gereken yerlerde harekete geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada gelinlik yerine elbise giymek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yerine gelinlik giymek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık yerine yılan tutmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yerine imza atmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına delalettir.

Rüyada başkasının yerine geçmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ziyaret yerine gitmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, çok güzel günler geçirileceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının yerine namaz kılmak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işaret eder.

Rüyada başkasının yerine askere gitmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments