Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yerine geçmek

Rüyada başkasının yerine geçmek

Rüyada başkasının yerine geçmek saygınlık göreceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yerine geçmek gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden açıklanmış planlarınızda değişiklik yapmayı gerektiriyor ya da gerektirmiş olabilir.

Rüyada birinin yerine geçmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yerine geçmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, istediği başarıya kavuşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada adağını yerine getirmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada iş yerine çiş yapmak maddi anlamda güçleneceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada avret yerine bakmak toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına işarettir.

Rüyada başkasının yerine namaz kılmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, hasret giderileceğine rivayet eder.

Rüyada kadının avret yerine dokunmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments