Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyaret yerine gitmek

Rüyada ziyaret yerine gitmek

Rüyada ziyaret yerine gitmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, ailesini de mutlu edeceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ziyaret yerine gitmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada ziyaret yerine gitmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eğlence yerine gitmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının yerine askere gitmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalettir.

Rüyada yas yerine gitmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, her zaman çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir iş yerine taşınmak üzüleceğine ve hastalanacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişi yerine takmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, işlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada düşen dişi yerine takmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada birinin yerine imza atmak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments