Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yerine gelinlik giymek

Rüyada başkasının yerine gelinlik giymek

Rüyada başkasının yerine gelinlik giymek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, umduğunu bulamayacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine işarettir.

Rüyada başkasının yerine gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada gelinlik yerine elbise giymek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yerine gelinlik giymek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yerine oturmak sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yerine imza atmak teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ziyaret yerine gitmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada gözyaşı yerine kan görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının yerine askere gitmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık yerine yılan tutmak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments