Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik kataloğu görmek

Rüyada gelinlik kataloğu görmek

Rüyada gelinlik kataloğu görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hata yapılacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, küslerin barışacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik kataloğu gördüyseniz:

  • Tek yanlı düşünmemeniz gerekiyor.

Rüyada gelinlik kataloğu görmek umutlarının yarım kalmayacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, bolluğun ve verimin de artacağına inanılır.

Rüyada katlanmış kıyafetler görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada katlanmış çarşaf görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada iki katlı bina görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek katta ev almak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, yaşamının tazeleneceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bodrum katta oturmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kat kat elbise çıkarmak işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada en üst kattan ev almak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments