Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah masasında kalmak

Rüyada nikah masasında kalmak

Rüyada nikah masasında kalmak kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada nikah masasında kalmak gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada nikah masasında kalmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını nikah masasında görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini nikah masasında görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına inanılır.

Rüyada nikah masasında imza atmak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikah masasında terk edilmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikah masasında oturmak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada nikah masasında görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada nikah masasında olmak eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, başarısızlığa düşeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments