Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle ağladığını görmek

Rüyada gelinlikle ağladığını görmek

Rüyada gelinlikle ağladığını görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlikle ağladığını gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projelerde yapacağınız ufak tefek düzenlemeler mükemmel sonuçlar doğurabilir.

Rüyada gelinliklerle ağlamak işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada gelinlikle ağladığını görmek aynı karşılığı alamayacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikle ağlamak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek ağlamak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giymek ve ağlamak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Rüyada gelinlik içinde ağlamak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına delalettir.

Rüyada gelinlik ve ağlamak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik giyip ağladığını görmek maddi güç sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments