Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle ata binmek

Rüyada gelinlikle ata binmek

Rüyada gelinlikle ata binmek huzur getirecek birinin çıkacağına, kederlerinin son bulacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlikle ata binmek gördüyseniz:

  • Kendi yarattığınız koşullar veya durumlar belli alanlarda köşeye sıkışmış hissetmenize neden olabilir.

Rüyada gelinlikle ata binmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlikle beyaz ata binmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Rüyada ata gelinlikle binmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulur.

Rüyada gelinlik beyaz ata binmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, onu dinleyeceğine işarettir.

Rüyada gelinlik giyip ata binmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde ata binmek kimseye el açmadan yaşayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru ata binmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşla ata binmek daha fazla para kazanacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, beğenilen işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments