Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde beyaz gelinlik görmek

Rüyada üzerinde beyaz gelinlik görmek

Rüyada üzerinde beyaz gelinlik görmek Allah’a dua edeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerinde beyaz gelinlik gördüyseniz:

  • Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada üstü siyah altı beyaz gelinlik görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, huzur ve saadet bulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına alamet eder.

Rüyada birini beyaz gelinlikle görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı ve beyaz gelinlik giymek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gelinlikle kendini görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik giymek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının beyaz gelinlik giydiğini görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, ters giden işlerin normale döneceğine yorulur.

Rüyada gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, dualarının karşılığını göreceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz gelinlikli gelin görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments