Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba kazası geçirmek

Rüyada araba kazası geçirmek

Rüyada araba kazası geçirmek daha kötü günler yaşayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada araba kazası geçirmek gördüyseniz:

  • İş birliklerinizin yavaş gelişmesini tercih etmeli, eşitlik ilkesine önem vermelisiniz.

Rüyada araba kazası geçirmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada araba kazası geçirdiğini görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işarettir.

Rüyada trafik kazası geçiren birini görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada trafik kaza geçirdiğini görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, bazen umutlarını yitireceğine inanılır.

Rüyada annenin trafik kazası geçirdiğini görmek koltuğunun yükseleceğine, ticarette ilerleyeceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine yorulur.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments