Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işarettir.

Rüyada trafik kazası geçirdiğini görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkalarının trafik kazası geçirdiğini görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, makama ve rızka sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik kaza geçirmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazası geçirmiş birini görmek sağlık sorunun kalmayacağına, ömrünün de uzun olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada annenin trafik kazası geçirdiğini görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, kazancın her daim artacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments