Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek

Rüyada bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek

Rüyada bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, ticaretinin gelişeceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, sosyal anlamda yeni teklifler ya da davetler alabilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun trafik kazası geçirdiğini görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirenleri görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Rüyada trafik kaza geçirmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada trafik kazası geçirmiş birini görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, başarı kaydedeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulur.

Rüyada babanın trafik kazası geçirdiğini görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, yeni duygular tadacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin trafik kazası geçirdiğini görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments