Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak gördüyseniz:

  • Dedikodular ya da şikayetler başlamadan önce ortamın netleşmesi gerekiyor.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada annenin trafik kazası geçirdiğini görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada trafik kazası geçiren birini görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin trafik kazası geçirdiğini görmek yeni bir iş bulacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin trafik kazası geçirdiğini görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine rivayet eder.

Rüyada trafik kazası geçirmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Rüyada trafik kazası geçirenleri görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments