Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliğin kısa geldiğini görmek

Rüyada gelinliğin kısa geldiğini görmek

Rüyada gelinliğin kısa geldiğini görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine inanılır.

Rüyada gelinliğin kısa geldiğini gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada gelinliğin kısa geldiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa gelinlik görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına rivayet eder.

Rüyada gelinliğin kısa olduğunu görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına işarettir.

Rüyada boy kısa gelinlik giymek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısa gelinlik giymek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada gelinliğinin kısa olduğunu görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulur.

Rüyada gelinliği kısa görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinliğin bol geldiğini görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments