Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliğe sarılmak

Rüyada gelinliğe sarılmak

Rüyada gelinliğe sarılmak maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinliğe sarılmak gördüyseniz:

  • Sözünü aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada sarı gelinlik giydiğini görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı gelinlik giymek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada sarı gelinlik görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada gelinliğe sarılmak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin beyaz gelinlik görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sararmış gelinlik görmek gelişiminin hız kazanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada sadece gelinlik görmek işlerin yolunda gideceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın gelinlik giydiğini görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments