Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın gelinlik giydiğini görmek

Rüyada arkadaşın gelinlik giydiğini görmek

Rüyada arkadaşın gelinlik giydiğini görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da evinizle ilgili atacağınız adımlar yaşam standartlarınızı yükseltmenizi sağlayabilir.

Rüyada arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşına gelinlik giydirmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada arkadaşımın gelinlik giydiğini görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının gelinliğini giymek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşın gelinlik giydiğini görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, yalnız kalmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını gelinlik giydiğini görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, bundan hayır göreceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments