Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı gelinlik görmek

Rüyada sarı gelinlik görmek

Rüyada sarı gelinlik görmek itibar kazanacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada sarı gelinlik gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda daha olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada sarı gelinlik giymek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına delalettir.

Rüyada sarı gelinlik görmek fırsatların heba edileceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada gelinliğe sarılmak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, onlara değer vereceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı gelinlik giydiğini görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine delalettir.

Rüyada mor gelinlik görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin gelinlik giydiğini görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada gelinlik duvağı takmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin gelinlik aldığını görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, planların aksayacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments