Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin beyaz gelinlik görmek

Rüyada birinin beyaz gelinlik görmek

Rüyada birinin beyaz gelinlik görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin beyaz gelinlik gördüyseniz:

  • Bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor ya da umut ediyorsanız en ince detayına kadar yönetmeye çalışmamanızda fayda var.

Rüyada arkadaşı beyaz gelinlikle görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz gelinlik görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz gelinlik görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gelinlik denemek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada kırık beyaz gelinlik giymek çok güzel haberler ile dönüleceğine, maddi kayba uğrayacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına rivayet eder.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını beyaz gelinlikle görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dileklerin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments